Rok za isporuku naručenih proizvoda iznosi 3 do 7 radnih dana računajući od trenutka zaprimanja sredstava na račun tvrtke (blagdani i vikendi nisu uključeni).

Dostava se obavlja radnim danom u periodu od 08:00 do 17:00 sati. Ukoliko Prodavatelj ne uspije dostaviti robu u roku od 7 radnih dana Kupac ima pravo odustati od kupovine. Rok počinje od trenutka kada Case d.o.o. zaprimi uplatu na žiro računu ili bude odobrena autorizacija kreditnih kartica. Subote i nedjelje ne računaju se u rok dostave.

Cijena dostave izračunava se po težini naručenog proizvoda (svaki proizvod ima naznačenu jediničnu težinu) a važeća je za cijelu Hrvatsku. Isporuka se vrši i na *niže navedene otoke, također po izračunu kao  za kontinentalnu hrvatsku. Porez na dodanu vrijednost je uključen u cijenu dostave. Cijena dostave se obračunava po sljedećim kategorijama težina (ukupna težina naručenih proizvoda unutar Vaše košarice).

Naručeni proizvodi dostavljaju se do ulaza u stambeni objekt. Ako se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije obvezan nositi proizvode do kata na kojem se nalazi kupac, već do ulaza u zgradu. Prilaz ulazu mora biti slobodan, u suprotnom dostava se vrši do najbliže točke na kojoj je istovar moguć.

Ukupna težinaCijena
0,01 kg – 9,99 kg35,00 kn
10,00 kg do 20,00 kg45,00 kn
20,00 kg do 31,50 kg60,00 kn
31,50 kg i višena upit

Ispravnost pošiljke, reklamacije, povrat i zamjena robe

Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac će biti kontaktiran dan prije planirane dostave radi dogovora o točnom vremenu isporuke. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu isporučio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Kupac je obvezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu te je dostavljač uzima kao potvrdu o preuzimanju.

Ako Kupac odbije primiti robu koju je naručio od prodavatelja, iako je roba stigla u ispravnom stanju, prodavatelj ima pravo tražiti od kupca naknadu svih troškova koji su vezani za isporuku.