Reklamacije i prigovori

Ako vam proizvod koji ste kupili u našoj internetskoj trgovini ne odgovara, javite nam se i vašu ćemo reklamaciju riješiti najbrže moguće.  

Ukoliko ustanovite da kupljenim proizvodom niste iz nekog razloga zadovoljni, molimo vas da u roku od 14 dana od datuma primitka proizvoda – odnosno primitka zadnjeg proizvoda iz narudžbe – ispunite Reklamacijski zapisnik sa svim potrebnim podacima te nam isti dostavite na mail adresu prodaja@master-instalacije.com.

Ubrzo nakon toga ćemo vam poslati, ovisno o opisanom razlogu nezadovoljstva, informaciju o:
– mogućnosti zamjene proizvoda
– povratu proizvoda
– povratu novca
– servisnoj usluzi (u slučaju potrebe popravka proizvoda)
– ostalim informacijama vezanim uz vaš prigovor ili reklamaciju

Povrat proizvoda ili zamjena
Proizvod/i koji želite vratiti ili zamijeniti mora/ju biti u original neoštećenoj ambalaži, te u identičnom stanju u kakvom ste isti zaprimili. Ako proizvod ispunjava sve prije navedeno (proizvod ne smije biti montiran, stavljan u uporabu), možete ga osobno vratiti u Master d.o.o. prodajni centar ili sami organizirati dostavnu službu. U slučaju korištenja usluge dostavne službe, napominjemo da Master d.o.o. kao PRIMATELJ ne odgovara za eventualna oštećenja u transportu.
Ukoliko sami organizirate prijevoz robe radi povrata, potrebno je proizvod zapakirati u originalnu ambalažu kako bi se izbjegla oštećenja na proizvodu. Ako se radi o specifičnoj ambalaži (npr. stiropor i folija), potrebno je učvrstiti dijelove ambalaže radi zaštite proizvoda.
Za eventualna pitanja slobodno nas kontaktirajte na prodaja@master-instalacije.com.

Reklamacija kupljenog proizvoda
Ako ste zaprimili proizvod s tvorničkom nedostatkom, molimo vas da ispunite Reklamacijski zapisnik te slijedite upute u istom kako bismo na obostrano zadovoljstvo čim prije riješili nastalu situaciju. Na poslanu reklamaciju odgovorit ćemo u najkraćem vremenskom roku ili najkasnije unutar 14 radnih dana.

Ako ste prilikom preuzimanja vaše narudžbe primijetili oštećenja na ambalaži, skrenite pozornost dostavljaču na oštećenje i zatražite da isto evidentira. Ako kupac ne reklamira dostavljaču oštećenje ambalaže u trenutku preuzimanja proizvoda, smatra se da je kupac preuzeo proizvod s neoštećenom ambalažom.

Ukoliko nakon skidanja ambalaže utvrdite oštećenje na proizvodu, sačuvajte originalnu ambalažu i kontaktirajte Master d.o.o. u roku 14 dana od dana primitka robe na prodaja@master-instalacije.com


Nadamo se da ćemo vaš prigovor/reklamaciju riješiti na obostrano zadovoljstvo.

Odredbom Europske komisije br. 524/2013 o on-line rješavanju potrošačkih sporova koja se primjenjuje od 9. siječnja 2016. godine, u pogon je stavljena Platforma za online rješavanje potrošačkih sporova (Platforma za ORS). Elektronska poveznica (link) na Platformu za ORS – http://ec.europa.eu/odr.

U slučaju neriješenih prigovora, potrošači mogu potrošački spor rješavati putem tijela za ARPS, sukladno Zakonu o alternativnom rješavanju potrošačkih sporova (NN 121/16). Trgovac Master d.o.o. će u slučaju podnošenja prijedloga za mirenje sudjelovati u postupku pred ARPS tijelom.