cjevna polietilenska (spužvasta) izolacija sanaflex fi 28

cjevna polietilenska (spužvasta) izolacija sanaflex fi 28

0,47 

polietilenska izolacija
SKU: 21228 Kategorija:

Opis

Opis proizvoda
SANFLEX

Ukoliko očekujete visoku kvalitetu i stabilnost izolacije, dobar odnos cijene i performansi te jednostavnu montažu, polietilenska izolacija Sanflex je pravi izbor za vas. Sanflex je odličan odabir za izolaciju cijevi sanitarnih i centralnih sistema.

Načinjen je od sirovine zatvorenih ćelija te u sebi ne sadrži štetnu tvar CFC. Otporna je na starenje i vrlo lako se montira na cijev. Širok spektar proizvoda otvara veliki broj mogućnosti pri izoliranju sistema čime i najkompleksnija rješenja postaju izvediva.

Značajke Sanflex izolacije:

• ekonomičnost
• lakoća instalacije
• otpornost
• stabilnost

Zašto NMC izolacija?

Budućnost planeta, a time i našeg ljudskog postojanja, uvelike ovisi o načinima korištenja izvora energije i inovacijama koje su implementirane u njezinoj proizvodnji. Upotreba građevinskih materijala koji „imaju sluha“ za održivi razvoj veliki je doprinos očuvanju blaga, našeg planeta, za buduće generacije. Već pola stoljeća NMC ulaže velike napore kako bi stvorio inovativne proizvode proizvedene s najmodernijom tehnologijom.

Naglasak je stavljen na tehnološke metode ugrađene u kompleksne proizvodne procese sirovine i materijala. Konačan rezultat je sigurnost i inovativnost, estetika i udobnost. Kako bi odgovorili na sve zahtjeve i potebe klijenata NMC nudi dvije različite proizvodne linije izolacije: CLIMAFLEX, poli-etilenskog sastava za sanitarne sisteme i sisteme centralnog grijanja, koje karakterizira ekonomične cijene i multi-namjena, te INSUL-TUBE izolacija načinjena od sintetske gume za sve namjene u izoliranju.

Dodatne informacije

Dimenzije 2 cm
Vrste materijala

pjena

Vrsta artikla/primjena

polietilenska izolacija

Proizvođač

sanaflex