gumaflex izolacijska traka 10m

gumaflex izolacijska traka 10m

10,58 

izolacijska traka
SKU: 215 Kategorija:

Opis

Armacell je vodeći svjetski proizvođač toplinskih i akustičnih elastomjernih izolacijskih materijala i inovativne PET Core pjene.

Proizvodi visoko kvalitetene i inovativne proizvode i sustave diljem svijeta. Njihova reputacija je izgrađena na tehničkom vodstvu, odgovornosti prema okolišu i opredjeljenju prema usluzi, pouzdanosti i brzini. Gotovo sve značajne inovacije u području fleksibilnih tehničkih izolacijskih materijala su došle iz Armacell-a, tvrtka je postavila standarde industrije u cijelom svijetu.

Danas je energetska učinkovitost jedan od najvažnijih parametara u planiranju, obnovi i održavanju zgrada. Izolacija cjevovoda za grijanje i hlađenje kao i solarnih sustava jedan je od najjednostavnijih, najekonomičnijih i najučinkovitijih načina uštede energije. Armacell nudi kompletni sustavi za izolaciju cijevi u sustavima grijanja, sanitacije i solarnih sustava, kao i u instalacijama za ventilaciju i odvodnju.

Armacell vam nudi širok raspon posebnih rješenja za tu svrhu koja osiguravaju maksimalnu uštedu energije u zgradarskim sustavima – čime se doprinosi optimalnoj energetskoj učinkovitosti. Naši elastomerni izolacijski materijali ne samo da imaju izvanredne tehničke osobine, već se mogu brzo i jednostavno ugraditi uz savršeno uklapanje.

Vaše prednosti s Armacellom:

– Ušteda energije i smanjenje troškova
– Idealno koordinirani izolacijski materijali pregledani kao sustav
– Brza i jednostavna instalacija
– Širok raspon proizvoda za svaku primjenu
– Usklađenost s posebnim propisima o zaštiti od požara

Dodatne informacije

Dimenzije 10 cm
Vrste materijala

pjena

Vrsta artikla/primjena

izolacijska traka

Proizvođač

gumaflex