plinski cirko bojler za grijanje vaillant VU INT 1006/5-5 kondenzacijski, 100kw

plinski cirko bojler za grijanje vaillant VU INT 1006/5-5 kondenzacijski, 100kw

4 492,96 

cirko plinski bojleri
SKU: 2821006 Kategorija:

Opis

Visokoučinski kondenzacijski uređaj velikog učinka
Iako je po pitanju učinka u osnovi riječ o proširenju nove generacije ecoTEC plus uređaja, koncepcijski govorimo o potpuno drugačijem uređaju. Izmjenjivač topline od plemenitog čelika drukčije je konstrukcije kako bi se osigurala veća količina vode u sustavu grijanja te je plamenik položen s gornje strane izmjenjivača. Bilo da je riječ o zasebnom uređaju ili o kaskadnom spoju, ovaj uređaj će se savršeno ukopiti sa minimalnom površinom postavljanja od 0,46 m? po uređaju. Kaskadnim povezivanjem maksimalni šest uređaja od 120 kW moguće je postići maksimalan učinak od 720 kW.

Visokoučinkovite crpke štede novac
Cijena stvarno utrošenog goriva nije jedini čimbenik koji utječe na tekuće troškove (troškove pogona) sustava grijanja. Električna energija koju sustav koristi također predstavlja dio troška računa za struju. U pogledu različitih komponenata od kojih se sustav sastoji, crpka troši daleko najviše struje. Zbog toga smo razvili visokoučinkovitu crpku (razred energetske učinkovitosti A). Crpka se kontinuirano prilagođava potrebama sustava grijanja, čime smanjuje potrošnju električne energije sustava grijanja za čak 70%. Niži tekući troškovi štede vaš novac, dok istovremeno poboljšana energetska učinkovitost pomaže u očuvanju okoliša.

Multi funkcionalni nadzorni sustav poboljšava kvalitetu izgaranja
Multi funkcionalni nadzorni sustav sustav kontinuirano nadzire učinkovitost izgaranja i protok tople vode u kondenzacijskim uređajima. Automatski se prilagođava svakoj promjeni u kvaliteti plina i održava optimalan rad sustava. Samoupravljivi sustav koji se temelji na pametnim osjetnicima osigurava bolju kvalitetu izgaranja i koristi manje energije te na taj način emitira manje količine štetnih plinova u atmosferu.

eBUS sučelje za jednostavno povezivanje sastavnih dijelova sustava
eBUS komunikacijsko sučelje omogućava vam da međusobno povežete različite jedinice unutar kućnog sustava grijanja. Fleksibilan dizajn eBUS sučelja omogućava nadogradnju i proširenje sustava uz minimalan napor. To znači da sustav prati tehnološki napredak i čuva vaše ulaganje daleko u budućnosti.

Digitalni informacijsko-analitički (DIA) sustav
Izmjenjivač topline od nehrđajućeg čelika
Izmjenjivač topline koji se nalazi unutar našeg kondenzacijskog uređaja za grijanje izrađen je od nehrđajućeg čelika. Visokokvalitetan i izdržljivi metal kombiniran s našim izvrsnim dizajnom osigurava da će izmjenjivač topline dulje vremena biti zaštićen od korozije. Time se povećava dugovječnost vašeg uređaja te osigurava pouzdan i učinkovit uređaj danas i u budućnosti.

Dodatne informacije

Težina 86 kg
Dimenzije 964860 cm
Materijal

nepoznato

Vrsta artikla/primjena

cirko plinski bojleri

Proizvođač

vaillant