plinski cirko bojler za grijanje vaillant VU INT 486/5-5 kondenzacijski, 48kw

plinski cirko bojler za grijanje vaillant VU INT 486/5-5 kondenzacijski, 48kw

2 660,18 

cirko plinski bojleri
SKU: 282486 Kategorija:

Opis

Postojeća generacija zidnih kondenzacijskih uređaja ecoTEC plus od 48 kW i 65 kW počela se proizvoditi u novoj izvedbi. Ukoliko govorimo o dizajnu, isti je preuzet od postojeće generacije kondenzacijski uređaja učina 11 do 35 kW, što znači da se ispod prednjeg poklopca nalazi osvijetljeni tekstualni LC zaslon sa DIA sustavom, upravljačke tipke te blenda za ugradnju atmosferskog regulatora. Što se tiče promjena ispod plašta, nova generacija je dobila niz tehničkih poboljšanja što će još više povećati efikasnost uređaja sa stupnjem modulacije 1:5 te pojednostaviti njegovu instalaciju u postojećim ili novim sustavima grijanja. Uz primjenu atmosferskog regulatora, moguće je dodatno povećati energetski razred A na A+. Uređaji su tvornički podešni za rad na zemni plin s time da je moguć rad i na ukapljeni plin uz prethodno podešavanja od strane Ovlaštenog servisera.

U odnosu na prethodnu generaciju ovih uređaja, osnovna promjena se odnosi na novi koncept primarnog izmjenjivača topline te na unaprijeđenu verzija software-a koji nadzire razinu protoka vode u sustavu grijanja te provjerava da li je isti u zadanim granicama. Primjera radi, ukoliko je u sustavu grijanja instalirana 48-ica te ukoliko se protok vode kreće u rasponu od 500 do 1400 lit./sat, rad uređaja će biti moguć bez primjene hidrauličke skretnice. Od daljnih tehničkih poboljšanja svakako treba spomenuti novi automatski separator zraka s analognim manometrom, poboljšanu izvedbu termokompaktnog modula, sigurnosni temperaturni graničnik s prednje strane primarnog izmjenjivača te sakupljač kišnice iz prostora između unutarnje i vanjske cijevi zrako-dimovodnog sustava, koji je direktno spojen na sifon putem mebranske nepovratne zaklopke.

Hidraulički pribor za navedene uređaje je također dopunjen. Osim već poznate priključne konzole (servisni ventili), u ponudi je nova izvedba hidrauličke skretnice WH 40 sa izolacijom koja se sada može vodoravno ugraditi ispod uređaja te magnetni filter koji će spriječiti ulazak metalnih čestica nastalih korozijom. Također, za novu generaciju ovih uređaja moguće je koristit pribor za kaskadno povezivanja do šest uređaja u nizu (u liniji ili leđa o leđa) sa svim potrebnim hidrauličkim komponentama (ovjes, nosači, polazni/povratni vod, plinska instalacija, izolacija).

Zahvaljujući eBUS protokolu na elektronskoj ploči, uređaje je moguće kombinirati sa svim Vaillant eBUS termostatima te atmosferskim regulatorima uz opciju daljinskog nadzora putem internet modula VR920 (uz primjenu regulatora multiMATIC 700).

Dodatne informacije

Težina 37,8 kg
Dimenzije 724441 cm
Vrste materijala

nepoznato

Vrsta artikla/primjena

cirko plinski bojleri

Proizvođač

vaillant